Пловдивски програмисти създадоха забавна коледна игра

12399842_1103724666307024_1904646870_o
Забавна коледна игра създадоха разработчиците от The Sixth Hammer. Всичко в играта – от дизайна и анимациите до звуковите ефекти и музиката е дело на родното студио от Пловдив.

В играта вие поемате ролята на коледния дух, изпратен лично от Дядо Коледа, който трябва да предпази персонажите в различни неловки и забавни ситуации.

С напредването ви в играта, вие постепенно ще си заслужите ролята на пазител на над 14 различни персонажи, превръщайки се в дясната ръка на Дядо Коледа. Ваша ще е отговорността да ги предпазите, докато те смучат фойерверки, пързалят се по тънкия пропукан лед, украсяват елхи, преследват прасета, пекат коледни курабийки, изпълняват изумителни магически трикове и т.н.

Освен това можете да се съзтезавате с всички играчи по света в реално време като споделяте резултатите си в класациите. Предвидени са и постижения в играта, които възнаграждават и стимулират играча.

Потребителите могат да се насладят на много смешни анимации, придружени от специално записани от разработчиците звукови ефекти. Музиката също е авторска – композирана, записана и миксирана от разработчиците.
Младите програмисти подготвят и специален update за празниците, в който ще имате възможността да изиграете играта от различна перспектива.

Смешните анимации и звукови ефекти гарантирано ще ви развеселят, а авторската музика ще ви постави в празнично настроение на мига.

Christmas Fools е безплатна и може да бъде свалена от Google Play за Android, както и за iOS от App Store.